SOHO BAR & DINNER АВАНГАРДНА КОНЦЕПЦИЯ И ПЕРФЕКТЕН КЛУБЕН СТАЙЛИНГ   Първото по рода си заведение с изискан интериорен проект, реализиран от утвърдени професионалисти за жителите и гостите на град Разград.  
Иновативният стил на клуб „Сохо” е дело на професионалните дизайнери от студио „Гоев”. В абсолютен синхрон със сложната концепция на клуба е и музиката, която е мека и равномерна през деня, предизвикателна и провокираща още по-голямо настроение в късните часове на нощта. В главната роля на това нестандартно съчетание е озвучителната система на световно известните Martin Audio. В идеята на бара е заложен подход към елегантна метаморфоза от бар с кухня в нощен клуб. В „Сохо” умело се преплитат приятна обстановка, наситена програма, ефектно осветление и разбира се перфектен саунд.   Взривоопасната комбинация от атрактивен комфорт, разтърсващ саунд и качествено ефектно осветление нарежда клуб „Сохо” в челните редове на най- посещаваните клубни дестинации в България. Подробна информация за актуални и предстоящи събития, можете да намерите във Facebook страницата на заведението.
Copyright © 2014 SOHO. All Rights Reserved. | Web Design & SEO by RazgradWeb
НАЧАЛО
SOHO BAR & DINNER АВАНГАРДНА КОНЦЕПЦИЯ И ПЕРФЕКТЕН КЛУБЕН СТАЙЛИНГ   Първото по рода си заведение с изискан интериорен проект, реализиран от утвърдени професионалисти за жителите и гостите на град Разград.  
Иновативният стил на клуб „Сохо” е дело на професионалните дизайнери от студио „Гоев”. В абсолютен синхрон със сложната концепция на клуба е и музиката, която е мека и равномерна през деня, предизвикателна и провокираща още по- голямо настроение в късните часове на нощта. В главната роля на това нестандартно съчетание е озвучителната система на световно известните Martin Audio. В идеята на бара е заложен подход към елегантна метаморфоза от бар с кухня в нощен клуб. В „Сохо” умело се преплитат приятна обстановка, наситена програма, ефектно осветление и разбира се перфектен саунд.   Взривоопасната комбинация от атрактивен комфорт, разтърсващ саунд и качествено ефектно осветление нарежда клуб „Сохо” в челните редове на най-посещаваните клубни дестинации в България. Подробна информация за актуални и предстоящи събития, можете да намерите във Facebook страницата на заведението.
Copyright © 2014 SOHO. All Rights Reserved. Web Design & SEO by RazgradWeb
НАЧАЛО
пОСЛЕДВАЙТЕ НИ:
пОСЛЕДВАЙТЕ НИ: